NedClad

Aanpassingen zijn uitgevoerd aan zowel de elektrische installatie als aan het mechanische deel. Wij hebben het gehele project gepland en uitgevoerd: o.a. materialenoverzicht, draairichting van de hoofdaansluiting, controletekeningen elektrische gedeelte, planning opstelling, elektrisch labelen en afkoppelen, mechanisch en water afkoppelen, transport, plaatsen en testen, en nazorg.

Mecon

Deze opdrachtgever heeft diverse soorten nieuwe machines ontwikkeld welke voorzien dienen te worden van bekabeling en pneumatiek. Wij hebben naar eigen inzicht en aan de hand van aangeleverde tekeningen de gehele bekabeling en pneumatiek voor onze rekening genomen. Tevens hebben wij alles aangesloten in de besturingskast en in samenwerking met de opdrachtgever getest.

Diverse slachthuizen

Voor diverse slachthuizen in binnen- en buitenland zijn wij regelmatig actief voor het aanleggen van bekabelingen en pneumatische leidingen voor gehele bloedopvanginstallaties. De bekabeling wordt aangelegd in het gehele slachthuis vanaf de opslagtanks, de steekplaats, de keuringsplaats tot aan de PLC kast. Besturingskasten samenstellen en bedraden, aansluiten en testen.